Potenciació musculatura dorsal

Exercici 1

Posició inicial: Assegut subjectar una cinta elàstica de resistència proporcionada al nivell de força amb les dues mans. Els braços junts al cos, amb els colzes flexionats. Separant els braços del cos, estirar la cinta elàstica inspirant, mantenir la cinta estirada varis segons i després relaxar deixant sortir l'aire per la boca.

9343

Exercici 2

Posició inicial: Assegut subjectar una cinta elàstica de resistència proporcionada al nivell de força amb les dues mans passant-la pel darrera de les espatlles.

Els braços flexionats al costat del cos, a partir d'aquí estirem els braços tensant la cinta tenint en compte no elevar les espatlles ni inclinar l'esquena. Coincidir la inspiració al realitzar l'esforç i l'espiració al relaxar la cinta. Repetir el procés unes 10 vegades.

9344

Exercici 3

Posició inicial: Assegut subjectar una cinta elàstica de resistència proporcionada al nivell de força, amb les dues mans passant-la pel darrera de les espatlles creuant l'esquena. Estirem els braços tensant la cinta sense pujar les espatlles. Fem coincidir la inspiració amb el moment de força i traiem l'aire al relaxar la cinta elàstica.

Repetir el procés unes 10 vegades.

9345

9346

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Consorci Sanitari de l’Anoia · Hospital d’Igualada
Av. Catalunya, 11 · 08700 · Igualada · Barcelona · T. 938 075 500
   Nou codi tipus   logo xarxa
Data śltima actualització: 01/04/2019