Hospital sense fum

El 2004 l'Hospital d'Igualada es va adherir a la Xarxa Catalana d'Hospitals sense fum.

Aquest programa inclou l'establiment d'unes normes i la senyalització dels espais on no es pot fumar. Durant aquests anys s'han realitzat, entre d'altres accions, enquestes de prevalença del consum de tabac entre el personal, així com la creació d'una Consulta de deshabituació tabàquica per a tots els treballadors de l'hospital interessats en deixar aquest hàbit.

fum2

L'entrada en vigor de la llei 28/2005 va suposar un nou impuls per al projecte al protegir la salut comunitària, provocant canvis d'actitud dels usuaris i de les institucions en relació al tabac.

Area lliure fum

La reforma d'aquesta Llei que ha entrat en vigor el 2 de gener del 2011 ha fet que es prenguessin mesures addicionals al respecte. En aquest sentit, queda prohibit fumar en els centres sanitaris, incloent els espais a l'aire lliure o coberts compresos en els seus recintes. S'entén, per "recinte" l'edifici i tot el perímetre que comprengui el centre sanitari, incloent entrades, zones de pas, àrees enjardinades i d'estacionament de vehicles.

La continuïtat de l'Hospital sense fum és possible gràcies a la col·laboració de tot el personal del CSA.

Hospital sense fum

Consorci Sanitari de l’Anoia · Hospital d’Igualada
Av. Catalunya, 11 · 08700 · Igualada · Barcelona · T. 938 075 500
   Nou codi tipus   logo xarxa
Data última actualització: 15/06/2017